Merken

Beauty & Cosmetic products

Malu Wilz huidverzorging

Met heel veel plezier maak ik gebruik van het merk Malu Wilz. MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Het huidverzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens van u te kunnen voldoen. De producten maken u niet alleen mooier, maar ook gelukkiger. Het gebruik van deze exclusieve producten, maakt een bezoek aan de salon tot een onvergetelijke belevenis.

Malu Wilz reiniging

De reiniging is belangrijk om de opname van alle volgende werkstoffen te te kunnen opnemen. De MALU WILZ Beauté reinigingsproducten zijn op de individuele behoefte van uw huid afgestemd en geven de huid een frisse, heldere teint. Innovatieve werkstoffen en betoverende werkstofcombinaties en geuren, maken iedere reiniging tot een belevenis.

Malu Wilz heeft een lijn voor de schoonheid voor de veeleisende huid. De belangrijkste voorwaarde waaraan de verzorging voor de veeleisende huid moet voldoen is doelgerichte regeneratie. De weg naar dit doel is even persoonlijk als uw huid. De rijpe huid heeft vele facetten met verschillende mogelijkheden in de verzorging. Juist hierop zijn de exclusieve, regenererende producten van MALU WILZ Beauté afgestemd. Met luxe verzorgende crèmes, sterk geconcentreerde speciaal producten. Op deze manier kan ik de behandeling op u persoonlijk afstemmen.

Ook is er een lijn voor de jonge huid! De serie MALU WILZ Beauté “YOUNG CARE”, wat de jonge huid voorziet van verzorgende producten. Een lijn die alle wensen van de jonge huid vervult.

Malu Wilz decoratief

Het decoratieve assortiment van MALU
WILZ Beauté biedt de perfecte mix van
tijdloze schoonheidsaccessoires en een
modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale modemetropolen. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn. Beleef de “Made in Germany” kwaliteit. 

Malu Wilz is een exclusief salonmerk, dus niet verkrijgbaar bij de drogisterij / parfumerie.